Snart midsommar:)

Idag har jag varit i Stockholm och varit på möte med svenska hockey förbundet och det såg inte alls ut som jag trodde där.

Snart är det midsommar och jag har ju lyckan att ha pappa på besök då:P haha
Jag ska som det ser ut gå ut och äta med honom på kvällen och ha en lugn midsommar.
Det är ju lite skillnad mot för de midsommrar jag är van vid men men. Jag får ha mitt roliga när jag kommer upp till Härnta och Sundsvall:)

Har inget mer att skriva just nu egentligen så jag stannar här.

Mitt i veckan

Så var veckan igång och den har dragit igång med massor att göra.

Måndagen var en heldag på kontoret och kvällen i Rydsskogen och titta på tjejerna när dom tränade vad som själv kallar för "ångest måndags passet" Det innebär massa olika styrka följt av en mil på tid:)
Men jag är verkligen imponerad av dom:)

Idag har jag haft kundbesök hela dagen i Linkan och Norrköping och det har gått bra måste jag säga.
Får se på måndag hur mycket pengar det genererade.

Sedan har jag varit nere på hallen och blivit intervjuad av Corren tillsammans med Vår nya spelare Anna, se corren på torsdag. Efter det så var det grillning och brännboll med vår supporterklubb och våra funktionärer och det var trevligt. Självklart så vann ju mitt lag brännbollen också:) Tror fan jag kommer få träningsverk av det:p

Imorgon ska jag på möte på svenska hockeyförbundet. Ska bli intressant att se hur dom har det där, så jag återkommer om det imorgon i det ämnet:)






Sommar och sol och jag sitter på kontor!

Idag är det verkligen en dag som jag skulle vilja vara ledig, solen skiner och det är varmt och skönt.
Men snart går jag iaf hem så då blir det till att sätta sig ute och käka i värmen.

Imorgon är det fredag och då skall jag och 3 av mina spelare vara på ett arrangemang på stora torget och representera LHC i VIP delen, det måste man se som ett perfekt läge att promota den sport vi håller på med och knyta lite kontakter i näringslivet som man senare kan inleda ett sammarbete med.
Men såklart ska vi ha skoj också, något känt band skall spela, det är modevisning och så ska vi äta och dricka gott.

Sedan kommer ju Rille ner och hälsar på i helgen men den dåren skall ju upp på lördag morgon och cykla vätternrundan eller vad det heter så han lär väl stiga upp när jag kommer hem:) Men på lördag kväll så hoppas jag på att få visa honom Linkans fantastiska nattliv(de som kommer härifrån tycker det suger men så är ju alltid)

Nej nu är det alldeles för varmt här på kontoret så jag tror jag slänger på mig mysdressen och tar en rask prommis hem:)

Ha en fortsatt bra Torsdag!!!

Linköping och mitt nya liv!

Var ett tag sedan jag skrev något men nu är jag igång igen!

Men jag har ju startat ett nytt liv nu som inte alla kanske vet.

Jag har flyttat till Linköping och jobbar åt LHC = Linköping Hockey Club där jag kommer att träna Damlaget i Riksserien i vinter. Det är en jätte utmaning för mig att komma till en så stor klubb som det verkligen är och att få jobba med hockey mycket mer proffesionellt än jag har gjort tidigare.

Laget som jag skall träna är ett grymt gäng måste jag säga, sliter hårt just nu under sommaren och det kommer att ge resultat i vinter. Tack Fredrik Gille(fystränare)

I och med flytten så har jag startat ett nytt liv för 25e gången?;-)
Men det går bättre än tidigare, jag "powerwalkar" varje morgon, äter ganska så nyttigt och så tränar jag på gym ca 2-3 ggr i veckan. Men det bästa av allt är att jag inte ränner på krogen 3 ggr i veckan som förr utan kanske 1 gång varannan vecka på sin höjd:) Men nu ska jag ju upp till Härnta i Juli och ha semester så då får man ju tumma lite på detta;-)

Tänkte att jag skulle göra ett nytt försök att skriva lite blogg för att mina vänner eller andra som vill skall kunna veta lite om vad som händer här nere. Kommer av naturliga skäl bli mycket hockey.

Skall försöka vara lite mer seriös än tidigare inlägg då jag läst dom nu och inser att jag faktiskt fyller 30 år nästa sommar;-)

Så ha nu en bra dag alla så skrivs vi snart igen:)
Och du fråga om det är något du undrar över.

/Jens

RSS 2.0